Üniforma & Kıyafetler & Başlıklar

Askeri kıyafetler, tekstil ürünleri üreten firmaların ürettiği ürünler geniş kapsamda askeri kıyafetler, polis kıyafetleri, polis montu gibi ürünlerdir. Üretilen ürünleri spesifik olarak askeri gömlek, askeri takım elbise, askeri üniforma, kamuflaj, asker kazağı, askeri kask, asker şapkaları olarak sayabiliriz. Bunların yanı sıra hastane tekstil grubu, itfaiye tekstil grubu, özel kurumlar için üniforma, tulum, ceket gibi ürünler de özel kuruluşlar ve diğer resmi kuruluşlar için üretilmektedir.

Raff Military Textile bu üreticilerden birisidir ve dünyanın 3 kıtasında bulunan kurumların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Asker ve polisler için ürettiği aksesuarlar ve ayakkabılar da mevcut bulunmaktadır. Raff Military Textile için müşteri memnuniyeti çok önemlidir ve %100 müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket eder. Kalite garantisi sayesinde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile ortaya koyan ve ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Sertifikalarını almaya hak kazanmış bulunmaktadır.

Raff Military Textile polis ve asker malzemelerinin yanı sıra diğer özel kuruluşlar ve diğer kurumlar için de kullandıkları üniformaları, kıyafetleri ve özel teknik kıyafetleri üretmektedir. Ancak genel olarak Askeri Tekstil Üretimi üzerine yoğunlaşmıştır ve bu tekstil kolunda hizmet veren en başarılı firma konumundadır.

Üniformalar ve Diğer Seçenekler

Askeri üniformaları ve kıyafetleri incelemek isteyenler, tören kıyafetleri ve resmi kıyafetler ile asker kamuflaj üniforma başlıklarının altına bakabilirler. Bu ürün gruplarının dışında kalan askeri malzemeler ise ayrı bir başlık altında incelenmeli ve değerlendirilmelidir. Tüm askeri kıyafetler insan sağlığına uygun şekilde üretilmektedir ve kullanılacakları alana göre sağlamlık dereceleri kesinlikle test edildikten sonra üretilir.

Tören Kıyafetleri ve Diğer Resmi Kıyafetler

Askeri kıyafetler sadece kamuflaj ürünlerinden ibaret değildir. Tören kıyafetlerine de ihtiyaç duyulabilir. Metal düğme gibi özel seçenekleri barındırabilen, seremoni aksesuarlarını taşıyan özel tören kıyafetleri ve resmi kıyafetler yün, poliviskon, polikoton ve pamuk gibi kaliteli kumaş türleri kullanılarak üretilmelidir..

Bunların yanı sıra, bu askeri ürünler farklı ülkelerin orduları veya güvenlik güçleri veya özel birimleri için de tasarlanabilmekte ve üretilebilmektedir.

Askeri tören kıyafetleri ve askeri resmi kıyafetler pantolon-ceket takımdan oluşmaktadır. Bay ve bayan personeller için üretilmekte olan bu ürünler de yüksek kaliteye sahip olmalı ve mutlaka şık görünmelidir.

Kamuflaj Üniforma Başlığı

Askeri kamuflaj üniforma başlığı altında tasarlanan ve üretilen kıyafetler resmi şartnameler ve özel şartnamelere uygun biçimde üretilmesi gereken askeri kıyafetlerdir. Rıpstop/Gabardin Kumaş Tipleri, Cotton/polyester Karışımları, 100% Pamuk, 65/35 Pamuk/Polyester, 60/40 Pamuk/Polyester, 50/50 Pamuk/Polyester, 85/15 Pamuk/Polyester gibi kaliteli kumaşlar kullanarak elde edilmektedirler ve askeri kamuflaj üniformaları olarak gömlek-pantolon içeren ürünlerdir. Bu ürünler de aynı kıyafetler gibi, hem güvenlik hem sağlık dikkate alınarak tasarlanır. Diğer askeri ürünleri, aksesuarları ve diğer malzemeleri site sayfalarında inceleyebilirsiniz.